Let’s make your day more special with

moeder & dochter catering

What we offer

Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten om aan ieders cateringbehoefte te voldoen. Wij begrijpen dat het soort evenement dat u plant bepalend zal zijn voor het soort service dat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een lunch voor een vergadering, een dinerbuffet voor een afstudeerfeest of een volledige formele catering voor een bruiloft, wij hebben een optie voor u! MD catering biedt unieke a la carte cateringopties en -faciliteiten aan aan onze klanten om hen te helpen een feest samen te stellen die het beste past bij hun evenementbehoeften.

private dining

private dining

private dining

Teambuilding, familiediner, een vergadering met aansluitend diner? MD catering biedt hun klanten een exclusieve ervaring op privé locatie!

private parties

private parties

private parties

Met de full experience bedoelen we dat alles tot in de puntjes uitgewerkt is, van begin tot einde! Wil je een feest geven maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Wij helpen je met veel plezier verder! Wij zorgen voor personeel, decoratie, eten, dranken en zoveel meer!

workshops

workshops

workshops

MD catering biedt enerzijds kookworkshops aan & anderzijds cocktailworkshops. Wij beschikken over een opgeleid & professioneel team die zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Deze workshops kunnen zowel op locatie als bij de door ons aangeboden locatie georganiseerd worden. Wij beschikken over een buitenkeuken en een groot terras die overdekt en verwarmd kan worden.

parties on location

parties on location

parties on location

Communiefeest, trouwfeest, zomerbar, BBQ,...? Dergelijke evenementen hebben geen geheimen voor ons. Wens je een feest op maat te geven, aarzel niet en neem nu contact met ons op om de details te bespreken!

MD catering biedt unieke catering a la carte opties en voorzieningen voor de klanten om hen te helpen een feest te organiseren volgens hun behoeften.

Any where, any time

Food Truck

We zijn een jong, dynamisch en vernieuwend team, daarom richten wij ons volledig op maat en worden geen gerechtspecifieke dingen aangeboden. Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten om aan ieders cateringbehoefte te voldoen. Wij begrijpen dat het soort evenement dat u plant bepalend zal zijn voor het soort service dat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een burgerkraam, bbq of eerder pasta's wenst aan te bieden. Wij hebben een optie voor u! M&D Catering biedt dé unieke believing!

In mei 2022 kochten wij onze nieuwe foodtruck aan. Deze foodtruck kan niet gehuurd worden zonder ons, enkel mét ons. Voor het huren van de foodtruck (inclusief moeder & dochter) vragen we een vaste prijs. Deze kan je vinden bij het aanvragen van een offerte.

Neem contact op

+32 475 34 43 48
What they experienced

Testimonials

Ik zou jullie nogmaals enorm willen bedanken voor vrijdagavond! Iedereen was laaiend enthousiast over het eten! Het was dan ook dik in orde! Nog veel succes met jullie concept en misschien tot een volgend evenement! Super bedankt!

~ Nicolas Van Hulle